Iskala sva agencijo, dobila pa prijatelje. Presenečena sva bila kako podrobno so želeli razumeti vse s čimer se ukvarjamo in srečujemo v poslu.

Andrej in Špela Mis, Soulfle

Profesionalni in kreativni od začetka do konca!

Inesa Grobler, Vodja marketinga Medex

Sodelovanje, strokovnost in profesionalen odnos so nas privedli do kakovostnega izdelka predstavitve, s katerim smo zelo zadovoljni.

Bojan Lavrič, marketing, Inotherm
Žlahten izbor poudarkov, odmerjenih sporočil in natančnih dikcij, ki spodbujajo čustva in razumevanje bistva, so pravo cepivo. In mojster teh sta Jan in njegova ekipa. Misel o potrebnosti invencije lesa pa jagoda na torti. Iskrena zahvala.
mag. Primož Šporar, Izvršni direktor, Woodbelt
Iskali smo nekoga, ki piše doživeto in z besedami riše slike in podobe – življenjske zgodbe naših jeklarskih družin. V Y&O so to storili odlično, profesionalno, v dogovorjenih okvirih in presegli naša pričakovanja.
mag. Sara Wagner, Vodja korporativnega komuniciranja, SIJ

Imel sem občutek, da so del naše ekipe. Šele ko so naš posel spoznali do potankosti, so se lotili projekta. Rezultat je bil zato izjemen. Hvala Y&O.

Simeon Špruk, general manager, Tekstina, Tekstina
Hvala ekipi YOURS&OURS, da ste s srcem in dušo tudi vi del projekta Evropski simpozij hrane in da lahko skupaj ustvarjamo boljši svet. Čas je, da damo več na mizo!
Jezeršek gostinstvo, organizator dogodka Evropski simpozij hrane, EFS

Yours&Ours ekipa nama pomaga, da vzdržujeva rdečo nit in ohranjava fokus. Pomaga nama prepoznati prednosti najinih produktov in najti način, kako te prednosti skomunicirati najinim kupcem. Njihova kreativnost ne pozna meja. Sodelovanje je vedno zabavno in rezultati vedno na vrhuncu.

Neža Mlakar & Karmen Meze, direktorici in lastnici LaPopsi d.o.o., LaPopsi