SMO
PRIPOVEDOVALCI
KARAKTERJA
BLAGOVNIH
ZNAMK

SMO
PRIPOVEDOVALCI
KARAKTERJA
BLAGOVNIH
ZNAMK

SMO
PRIPOVEDOVALCI
KARAKTERJA
BLAGOVNIH
ZNAMK

Tukaj smo zaradi tega,
Da vam pomagamo rasti na vaš način.

Tukaj smo zaradi tega,
Da vam pomagamo
rasti na vaš način.

KDO SMO

Jan Golja je kreativna oseba, ki skozi projekte raziskuje medijski in oglaševalski svet že drugo desetletje. Močno zavedanje odgovornosti vsakega posameznika je preslikal v projekte, ki so spreminjali družbo. Od družbeno prebojnih novinarskih prispevkov do pionirskih dobrodelnih akcij in do prodajne knjižne uspešnice, Slovenci v dnevnih sobah.

Leta 2016 je v posebej za to oblikovani ekipi na POP TV soustvaril projekt ŠTARTAJ, SLOVENIJA. Televizijska oddaja, katere licenca je bila kot prvi izvirni slovenski TV format  prodana v tujino in ki je prva prejemala nagrade za marketinške presežke po vsem svetu.

Ustanovitelj in kreativni vodja agencije.

Eva Gaiser je diplomirana komunikologinja medijskih in komunikacijskih študij in strokovnjakinja digitalnega marketinga (pridobljeno ima mednarodno licenco Digital Marketing Institute). Kreativno in hkrati analitično razmišljanje jo je vodilo po različnih poteh ustvarjanja v medijskem svetu. Od umetniškega fotografiranja za spletne trgovine do vsebinske in kreativne urednice televizijskih oddaj na POP TV. Eva Gaiser je bila del majhne ekipe, ki je leta 2016 zasnovala format oddaje ŠTARTAJ, SLOVENIJA. Projekt je vodila kot vsebinska in kreativna urednica podjetniških zgodb.

Danes se celostno posveča svetu digitalnega, vsebinskega marketinga. Skrbi za idejno stvaritev uspešnih digitalnih kampanj, osredotočenih na stranke, namenjenih izboljšanju prepoznavnosti in prisotnosti blagovne znamke v svetu družbenih omrežij.

Vodja digitalnega marketinga.

Kdo smo, je odvisno od projekta, ki nam je zaupan. Naš model je, da za vsak projekt izberemo posameznike (freelancerje), za katere začutimo, da so najbolj primerni. Spoznali smo, da lahko dosežemo vrhunske rezultate le s posamezniki, ki z naročnikom delijo enake vrednote in projekt začutijo na vseh nivojih. Takrat cilj naročnika postane tudi naš cilj. Ustvarjamo torej z najbolj primernimi, da vam lahko dostavimo najboljše.

KAJ POČNEMO

ZNAMČENJE
Karakter.
Strategija.
CGP.
Dizajn.

DIGITAL
Digitalne strategije.
Oglaševalske kampanje.
Vsebinski marketing.
Skrb za digitalno podobo.
Vodenje profilov.
Spletne strani.

PRIPOVEDOVANJE

VIDEOPRODUKCIJA

PREVOD IDENTITETE
ZNAMKE

Vašo znamko prevedemo v jezik množice in jo osvetlimo. Pomagamo vam razčistiti, kdo ste in kako vas zaznavajo drugi. Prav je, da ste v svojo znamko zaljubljeni, da poznate vsak kotiček njene osebnosti in jo obožujete. A bolj pomembno je, da svojo znamko ljubite, torej sprejmete njeno rast v resničnem svetu in je ne omejujete zaradi strahu ali nepoznavanja vseh elementov trga.

DIGITAL 2021

Razumemo izzive, s katerimi se soočajo podjetja, ko skušajo svojo blagovno znamko pozicionirati v hitro razvijajočem se in spreminjajočem se svetu digitalnih medijev. Tukaj smo, da vam pomagamo te izzive premagati. Premišljeno in kreativno zgradimo vašo digitalno podobo znamke in zanjo tudi skrbimo.

VAŠ KOMPAS

Kje boste čez pet let? Katere platforme so koristne za vašo znamko? Kako boste tam komunicirali? Za vas sledimo trendom in vašo znamko vključujemo v novodobne kanale, ki lahko podprejo vašo misijo.

KAJ NAS OSREČUJE

Pozitivni projekti, ki imajo moč spreminjati družbo, ki prinašajo dodatno vrednost tako posameznikom kot znamkam. Radi imamo pogled naročnika, ko obstane za nekaj trenutkov dlje, kot je vajen, ko mu razkrijemo, kaj smo zanj ustvarili. Uspeh seveda merimo tudi v prodajnih številkah, a veliko pred tem v pozitivnem učinku, ki ga ustvarimo.

NAŠI STEBRI

Pogum.
Resnica.
Vizija.
Sprememba.
Učinek.

VIZIJA

Dobre in odgovorne blagovne znamke.

MISIJA

Naša misija je, da skozi novodobna marketinška orodja pomagamo manjšim in srednje velikim podjetjem do večje, a ravno prav odmerjene pojavnosti na trgu.

HUMOR

Vedno.